Sport

Košarka, KK Zadar

Tornado: Preuzmite odgovornost i dajte ostavke! Svi!

Tornado: Preuzmite odgovornost i dajte ostavke! Svi!

Za 15.30 sati gradonačelnik Vrančić zakazao izvanrednu tiskovnu konferenciju zbog situacije u KK Zadar

Nakon završetka službene tiskovne konferencije na kojoj su Direktori Belić i Skroče iznijeli svoje viđenje situacije i otvoreno progovorili o mnogim situacijama koje su se godinama spremale ispod tepiha, riječ su dobili predstavnici navijačke skupine Tornado Zadar, predsjednik Marin i Pantalon.

Marin je pročitao službeno pripćenje navijačke skupine Tornado vezane uz najnovije događaje u KK Zadar. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

U slavnoj povijesti našeg kluba i drevnog grada Zadra, nažalost nismo bili u goroj i zužnijoj situaciji.

Ponukani aktualnim zbivanjima i ispadanjem najdražeg nam kluba u niži rang natjecanja, što u 81-godišnjoj povijesti u gradu Zadru nikad nije zabilježeno, odlučili smo se oglasiti.

Nažalost, i ove godine su sustavno upozoravali i palili lampice za alarm. Sjetit ćete se u kolovozu nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Borika, upozorili smo na stihijsko dovođenje starih, skupih i isluženih igrača, zanemarivanje rada u omladinskom pogonu. Omladinski pogon KK Zadar više nitko ne poziva na turnire, godinama nema proizvodnje u prvu ekipu.

Zbog loše ekonomske situacije prisiljeni smo kupovati lođa američka "pojačanja"  što nas nažalost dovelo do financijske dubioze.

Unatoč tome i dalje smo vjerno pratili naš klub na gostovanjima i davali podršku te vjerovali kako će uprava prepoznati te nepravilnosti u radu.

Nažalost, potrošeno je preko milijun eura za prvu ekipu, a mi ćemo dogodine igrati u ligi s Alkarom, Zabokom i sl. Za ilustraciju u KK Široki u prvu ekipu utrošeno je 400 tisuća, a za KK Krku oko 600 tisuća eura, a trenutačno su prvi na ljestvici.

Ovim putem tražimo ostavke kompletnog stručnog stožera uključujući i u omladinskom pogonu, reviziju kompletne sistematizacije u radnoj zajednici kluba,i naravno tražimo ostavku predsjednika i kompletnog rukovodstva i uprave KK Zadar!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.