Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Bili bi ludi da me otpuste

Mancini: Bili bi ludi da me otpuste

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini vjeruje da radi izvrstan posao u premierligaškom klubu i da bi ludost bila smijeniti ga.

- Da, bilo bi ludo da me smijene. Otkad sam ovdje, radim uistinu naporno - rekao je talijanski trener nastavivši:

- Isto je bilo i kad sam došao u Inter. Prve dvije godine bile su grozne jer sam u potpunosti morao promijeniti mentalitet kluba.

- Znam da isto mogu napraviti ovdje, i da potom mogu osvojiti sve naslove.

- Normalno je biti pod pritiskom, ništa se tu Engleska ne razlikuje od Italije, pogotovo ne ako dođete dva mjeseca prije kraja sezone, kad situacija ne štima. U takvim se situacijama konstantno propitkuje kvaliteta momčadi i trenera.

- No, ja u ovom trenutku imam plan sa Cityjem, a također sam u Engleskoj izrazito sretan. Mislim da smo u prošlih 12 mjeseci postali dobra momčad i da u sljedećih nekoliko tjedana uistinu imamo priliku promijeniti našu budućnost.

- Razgovarao sam o svemu tome s vlasnicima kluba. Činili su mi se vrlo sretnima. No, o tome morate pitati njih.

- Po meni, u ovom je trenutku jedino važno da izborimo kraj sezone među četirima najboljim momčadima i time osiguramo Ligu prvaka, kao i da uđemo u finale FA Cupa. Da mi je netko na startu sezone rekao da ću biti tako blizu Chelseaja i izboriti polufinale FA Cupa, odmah bih to prihvatio.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.