Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Osvojite ulaznice za utakmicu Borik - Zagreb

Osvojite ulaznice za utakmicu Borik - Zagreb

Nakon senzacionalne pobjede na Cibonom i herojskog poraza protiv Cedevite, košarkaše Borika očekuje susret sa još jednim, najbolje plasiranim, hrvatskim predstavnikom u NLB ligi. U međuvremenu su Puntamičani poraženi i na gostovanju u Splitu (69-54)

Slijedeći je protivnik Borika momčada Zagreba, koja je Ligu za prvaka otvorila sa stopostotnim učinkom u tri utakmice, a susret je na rasporedu u utorak 5. travnja u 18:45 sati.

U Jazinama Vas stoga očekuje još jedna vrsna košarkaška predstava i, po svemu sudeći, prava košarkaška atmosfera na tribinama, a portal eZadar i KK Borik-Puntamika vam omogućuju da postanete njezinim dijelom.

Dovoljno je odgovoriti na vrlo jednostavno nagradno pitanje i imati malo sreće pri izvlačenju u utorak u 11:00 sati da biste osvojili 2X2 ulaznice za navedenu utakmicu.

Nagradno pitanje:

Koji je igrač Borik-Puntamike bio najbolji strijelac svoje momčadi u porazu (89-92) od Cedevite?

Vaše odgovore upišite zajedno s vašim osobnim podacima u formular nagradne igre do utorka 5. travnja u 10:00 sati. Dobitnici će o svojim nagradama biti obavješteni putem članka u našoj rubrici Sport, a svoje će karte moći podići od 12:00 do 15:00 u redakciji portala eZadar istog dana.

Puno sreće žele vam eZadar portal i KK Borik-Puntamika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.