Sport

Nogomet, Premiership

Giggs: Nećemo igrati ''na nulu'' protiv Chelseaja

Giggs: Nećemo igrati ''na nulu'' protiv Chelseaja

Neuništivi nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs (37) najavio je kako se njegova momčad neće braniti u nedjeljnom derbiju protiv Chelseaja, u možda odlučujućoj utakmici za naslov u Premiershipu.

United tri kola prije kraja ima 73 boda, tri više od Chelseaja, i jasno je da bi pobjedom došao na prag naslova. I remi bi u ovakvim okolnostima više išao na ruku ''crvenim vragovima'', ali legendarni Velšanin tvrdi da on i suigrači na Old Traffordu neće igrati ''na nulu''.

- Mislim da bi bilo opoasno da krenemo s mišlju kako trebamo izbjeći poraz od Chelseaja koji uvijek može zabiti gol. Moramo izaći na teren i napasti, kao što to i inače radimo na Old Traffordu. Ni našim navijačima se ništa drugo ne bi svidjelo. Moramo pokušati zabiti i pobijediti utoj utakmici - naglasio je Giggs.

- I jednoj i drugoj momčadi je jasno da bi našom pobjedom utrka za naslov praktički bila završena, a upravo to i jest naš cilj. Neće biti lako jer nas čeka vrhunski suparnik, ali naša je forma dobra, a i na Old Traffordu smo uvijek u dobrom izdanju - zaključio je jedan od najjačih aduta Sir Alexa Fergusona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.