Sport

Nogomet, 1. HNL

Lokomotivu suci pogurali prema ostanku

Lokomotivu suci pogurali prema ostanku

U 28. je strijelac Samateh u kaznenom prostoru igrao rukom, svi igrači vinkovačke momčadi tražili su penal, ali Ivan Bebek je ostao nijem. Kasnije im je poništio gol

Lokomotiva je u Maksimiru došla do vrlo važna tri boda u velikoj borbi za ostanak u prvoj HNL. 'Lokosi' su s 2-0 bili bolji od Cibalije, ali su do pobjede došli na krilima suca Bebeka, javljaju 24 sata.

Pred iznimno malo gledatelja, Lokomotiva je povela već u devetoj minuti golom Samateha nakon kornera i velike gužve. U 28. je baš Samateh u kaznenom prostoru igrao rukom, svi igrači vinkovačke momčadi tražili su penal, ali Ivan Bebek je ostao nijem.

U nastavku je zabio Dodo, u 69.', a da ostane 2-0, opet se pobrinuo sudac. Cibaliji je poništio gol. S pobjedom su 'lokosi' preskočili Šibenik i Zagreb i sada su na 12. mjestu s 33 boda.

Trener Stanko Mršić se nije ni pojavio na press konferenciji nakon utakmice, ljut zbog suđenja Ivana Bebeka.

U drugoj, danas igranoj utakmici, Inter i Rijeka su remizirali. Čulina je doveo goste u vodstvo u 55. minuti, a samo četiri kasnije izjednačio je Trajkovski.

U subotu se igra preostalih šest utakmica 29. kola:

Split - Hrvatski dragovoljac, Zadar - Dinamo, Šibenik - Varaždin, Osijek - Karlovac, Istra 1961 - Slaven Belupo, Zagreb - Hajduk


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.