Sport

Nogomet, Serie A

Mazzarri: Uskoro ću odlučiti ostajem li u Napoliju

Mazzarri: Uskoro ću odlučiti ostajem li u Napoliju

Iako je u nedjelju uveo Napoli u Ligu prvaka, trener Walter Mazzarri nije odlučio hoće li na ljeto ostati na kormilu momčadi iz Napulja.

- Bila je to iznimna večer i želio bi zahvaliti svima koji su pomogli u stvaranju ovakve harmonije unutar momčadi koja je izvukla najbolje iz sebe. Ovo putovanje traje već dvije godine i ne mogu vam iskreno reći što nas čeka nakon ove sezone. Moram sjesti s upravom kluba i vidjeti što dalje - rekao je nakon 1-1 remija s Interom trener Napolija.

Trener Napolija istaknuo je kako njegova "mističnost" oko ostanka nije ništa novo, te kako svakog ljeta želi s poslodavcima sjesti i porazgovarati o budućnosti kluba prije nego odluči povesti momčad u novu sezonu.

Napoliju će ovo biti prvi izlet u Ligu prvaka nakon pune 21 godine. Mazzari je posebno nakon utakmice pohvalio Juana Zunigu, strijelca izjednačujućeg pogotka koji je zamijenio suspendiranog Edinsona Cavanija.

- Uvijek smo se šalili da nikada neće zabiti i onda u ovakvoj utakmici zabije svoj drugi pogodak sezone. On je stigao iz Siene kao lijevi obrambeni, danas igra veznog, a ni napad mu nije nepoznanica kao što vidite - šalom je zaključio Mazzarri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.