Sport

Nogomet, Serie A

Mazzarri ostaje trener Napolija

Mazzarri ostaje trener Napolija

Suprotno najavama koje su odašiljali talijanski mediji tijekom ponedjeljka, Walter Mazzarri ostat će trener nogometaša Napolija s kojima je ove sezone osvojio treće mjesto u Seriji A i izborio izravan plasman u Ligu prvaka

Mazzarrijeva je budućnosti u Napulju posljednjih tjedana došla u pitanje zbog njegovih čestih izjava u kojima je izražavao mogućnost odlaska. Dio je medija pisao i kako 49-godišnji stručnjak želi izvući financijski poboljšani ugovor zbog plasmana u Ligu prvaka.

Sve je to dovelo do nesuglasica s predsjednikom kluba Aurelijem de Laurentiisom, a mediji su na Apeninskom poluotoku cijeli dan pisali kako će Mazzarri u ponedjeljak dobiti otkaz i kako će novim trenerom biti imenovan Gian Piero Gasperini, bivši strateg Genoe.

No, u večernjim je satima uslijedio obrat. Klub je na svojoj web-stranici objavio kako Mazzarri ostaje trener.

"Nakon dvije godine aktivne suradnje, koja je dovela do plasmana u Ligu prvaka ranije od planiranog, predsjednik De Laurentiis i trener Mazzarri su postavili temelje novog partnerstva kojim će nastaviti program izgradnje i razvoja kluba", stoji u priopćenju.

Mazzarri je trener Napolija postao u listopadu 2009., a aktualni mu ugovor vrijedi do ljeta 2013.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.