Sport

Plivanje, PK Jadera

Dva zlata i jedna bronca plivača Jadere Lea Bavdeka

Dva zlata i jedna bronca plivača Jadere Lea Bavdeka

U organizaciji PK Sisak JANAF u 50 metarskom bazenu održan je drugi po redu međunarodni miting Sveti Kvirin. Na natjecanju je sudjelovalo deset klubova iz Hrvatske i Slovenije, a u jakoj konkurenciji 300 plivača PK Jaderu je predstavljao Leo Bavdek.

Plivačice i plivači podijeljeni u tri kategorije (dobne skupine), natjecali su se u ukupno 10 plivačkih disciplina podijeljenih u dva dijela natjecanja.

Leo Bavdek je i ovaj put vjerno branilo boje svog kluba te završio natjecanje s dojmljivim rezultatima, u četiri nastupa je osvojio tri medalje i to: dvije zlatne medalje, jednu brončanu te jedno četvrto mjesto.

Do prvog mjesta u disciplini 400m slobodno doplivao je za 4:58.01, dok je istu poziciju na postolju u disciplini 100m slobodno zaslužio sa isplivanim vremenom od 1:04.28, u disciplini 100m prsno do trećeg mjesta došao je s vremenom 1:28.15, dok je na četvrto mjesto u disciplini 100m leptir doplivao za 1:20.41 te je i tu popravio svoje vrijeme.

S obzirom da trenira u 25 metarskom bazenu isplivani rezultati su još vrjedniji jer se sa 50 metarskim bazenom susreće samo u sezoni 50m bazena na natjecanjima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.