Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Petrić: Sredinom srpnja vraćam se punim treninzima

Petrić: Sredinom srpnja vraćam se punim treninzima

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije u redovima HSV-a Mladen Petrić (30) bit će u potpunosti spreman za početak nove bundesligaške sezone koja započinje 5. kolovoza, piše Bild

- Do početka sezone bit ću ponovo na travnjaku. Zasad, nakon operacije, sve je prošlo jako dobro - rekao je Petrić kojem je početkom lipnja berlinski specijalist dr. Jens Krüger operirao aduktor desne noge. Potom se Petrić zaputio na obiteljski odmor u Sjedinjene Američke Države (prvo u New York, potom Miami), a sa sobom je poveo fizioterapeuta.

- Radio je sa mnom dva puta na dan i trud se isplatio. Sredinom srpnja vratit ću se treninzima - dodao je hrvatski napadač koji je zbog ozljede propustio završna tri bundesligaška kola prošle sezone, kao i kvalifikacijski dvoboj za Euro protiv Gruzije.

U pomlađenoj HSV-ovoj momčadi Petrić će biti jedna od najvećih zvijezda, posebice nakon odlaska Ruuda van Nistelrooya u Malagu.

- Pomladili smo momčad, a tijekom priprema ćemo vidjeti na čemu smo. Da bi se postavili konkretni ciljevi moramo odigrati barem četiri, pet susreta zajedno. Tada ćemo vidjeti kako se se stvari razvijati - dodao je hrvatski napadač koji će se u 1. kolu nove sezone naći na suprotnoj strani svog bivšeg kluba i aktualnog prvaka dortmundske Borussije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.