Sport

Plivanje, PK Jadera

Šest medalja Lea Bavdeka u Splitu

Šest medalja Lea Bavdeka u Splitu

Petra Rudić se iz Splita vratila s jednom zlatnom i dvije brončane medalje

U Splitu na 50 m bazenu ŠC Poljud održano je Mlađe kadetsko prvenstvo Regije 1. Plivački klub Jadera je nastupio sa 16 natjecatelja, ostvario zapažene rezultate i kući donio 9 medalja.

Najbolji pojedinac natjecanja bio je Leo Bavdek koji je u tri dijela natjecanja osvojio 6 medalja (jednu zlatnu, 4 srebrne i jednu brončanu) te je uspio isplivati još dva limita za nastup na državnom prvenstvu. Tako da sada uz A limit u disciplini 200m slobodno koji je isplivao u 3. kolu Otvorene ST Lige, ima još jedan A limit u disciplini 400m slobodno te jedan B limit u disciplini 100m slobodno. Na ovom natjecanju je osvojio 2333 HPS boda po LENED tablicama i 132 mala boda od ukupno 162,5 bodova koliko su Jaderini plivači osvojili ovaj vikend.

Petra Rudić se iz Splita također vratila sa medaljama i to sa jednom zlatnom i dvije brončane. Osvojila je 1805 HPS bodova po LENED tablicama i 91 mali bod od 282 bodova koliko su ukupno osvojile Jaderine plivačice.

S obzirom da je ovo najjače natjecanje za ovu dobnu skupinu u  Jaderi su izuzetno zadovoljni nastupom svojih članova. 

Pod vodstvom prof. Ante Džaje i prof. Marijana Čuline nastupili su: Petra Rudić, Leo Bavdek, Ante Nižić, Andrija Smolić, Stipe Medić, Barbara Ćustić, Anđela Oštrić, Nikita Baraba, Nika Sipina, Elena Šušteršić, Sara Radman, Tonka Krstić, Lovre Ćustić, Ante Šikić, Mateo Škalec, Stipe Zubčić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.