Sport

Nogomet, 1. HNL

Tornado zahvaljuje na pomoći pri organizaciji povijesnog putovanja u Šibenik

Tornado zahvaljuje na pomoći pri organizaciji povijesnog putovanja u Šibenik

Navijačko putovanje brodom u Šibenik na utakmicu Prve HNL između Šibenika i Zadra bilo je pun pogodak, zadovoljno će članovi navijačke udruge Tornado nakon "odrađenog" povijesnog gostovanja u Krešimirovom gradu.

Podsjetimo, Zadar je u spomenutoj utakmici imao vodstvo 0-1 do 70. minute, kada je uslijedio mali pad koncentracije, kojeg su Šibenčani iskoristili i izborili jedanaesterac kojim su rezultat izjednačili na 1-1, što je bio i krajnji rezultat utakmice.

Povijesni navijački projekt, kakav je put na gostovnje brodom, ne bi bio moguć bez pomoći brojnih ljudi dobrog srca, kojima je Tornado putem javnog priopćenja poželio zahvaliti. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Prije tjedan dana uputili smo se u realizaciju jednog velikog projekta, put u Šibenik brodom. Kao što je već više puta spomenuto, to je bio dosad neviđen pothvat da jedna navijačka skupina u Hrvatskoj i šire organizira nešto slično. U organizaciji smo nailazili na razne probleme, ali naša želja i htijenje bili su jači od toga, trudili smo se sve više i više i sav uloženi trud se isplatio jer put je uspio bez ikakvih problema.

U Šibenik se uputilo stotinjak navijača, i iako je kapacitet bio veći, mi smo zadovoljni odazivom, pogotovo jer su svi prisutni bili vidno oduševljeni i sretni, a svi oni koji iz kojekakvih razloga nisu bili s nama, imaju za čime žaliti. Također, ovim putem želimo zahvaliti svim dobrim ljudima, dobroga srca, kojih nije bilo malo i koji su prepoznali ovaj projekt uvelike nam pomogli. Povijesne stranice su ispisane, a naš rad se nastavlja.

U utorak nam na stanove dolazi NK Dugopolje u sklopu prvog kola Hrvatskog kupa. Ne trebamo napominjati koliko je važna naša podrška s tribine, stoga, vidimo se u Utorak na Stanovima!

Naša rana i lik, Zadar zauvik!"


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.