Sport

Nogomet, Košarka

Tornado Zadar: "Pokažimo vjernost svojim klubovima"

Tornado Zadar:

Poštovani navijači, simpatizeri i građani Zadra, ovu subotu u našem gradu održavaju se dvije utakmice naših klubova. Prvo NK Zadar na Stanovima dočekuje Slaven belupo s početkom u 16:00h, a nakon toga od 19:00h kreće utakmica KK Zadra protiv Darde.

Povodom sportske subote, Udruga navijača Tornado Zadar će kao samo jedan mali znak vjernosti napraviti dvije koreografije koje će biti povezane jedna s drugom. Stoga vas sve skupa pozivamo da i vi svoju vjernost klubovima iskažete dolaskom na naše navijačke tribine ( Jug i prsten u dvorani ), kako bi pripremljene koreografije u potpunosti uspjele, a i kako bi odskakali od prosjeka gledatelja na ostalim tribinama, što ide na sramotu svih zadrana koji svoje klubove napuštaju u lošim i teškim trenutcima ( KK Zadar ).

Mi nismo jedni od tih i kako jedna naša pjesma kaže : '' I kad slaviš i kad gubiš tu smo mi, tvoj Tornado neće te napustiti! '', tako će biti i ovu subotu. Dakle dragi zadrani, iskoristite ovu subotu na najbolji mogući način dolaskom na utakmice i pušanjem glasa za sveto ime, za Zadar!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.