Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Schweinsteiger nakon operacije: Ne mogu voziti ni staviti gel na kosu

Schweinsteiger nakon operacije: Ne mogu voziti ni staviti gel na kosu

Bastian Schweinsteiger, nogometaš njemačkog bundesligaša Bayerna, izjavio je da je na putu oporavka nakon operacije ključne kosti koju je slomio u susretu Lige prvaka protiv Napolija drugog dana ovog mjeseca.

Nijemcu je prilikom operacije u desno rame umetnuta metalna pločica, a trenutno mu najveći problem zadaje oblačenje čarapa i vezivanje tenisica. Iako ne osjeća bol u ramenu, Schweinsteigera boli što će morati ostatak polusezone gledati s tribine.

- Stvari se odvijaju svojim tokom i više me ništa ne boli. Doktori su obavili odličan posao i sada je samo pitanje vremena, odnosno pitanje kada će sve u ramenu zarasti i vratiti se u normalu - rekao je Nijemac za bavarsku televiziju.

- Problemi počinju ujutro sa oblačenjem čarapa ili vezanjem tenisica. Vožnja automobila ili stavljanje gela na kosu je trenutno nezamislivo - našalio se Schweini.

Nijemac je otkrio da će biti vrlo nezadovoljan gledatelj subotnjeg derbija 13. kola Bundeslige, u kojem će njegov Bayern na Allianz Areni dočekati aktualnog prvaka Borussiju Dortmund.

- Već me sada boli, bit će to odlična utakmica - zaključio je.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.