Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Petrić dobio zeleno svjetlo za povratak na teren

Petrić dobio zeleno svjetlo za povratak na teren

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić dobio je zeleno svjetlo za povratak punim treninzima i već će predstojeći vikend biti na raspolaganju HSV-ovom treneru Thorstenu Finku u dvoboju protiv Hoffenheima.

U utorak su i Petrić i nizozemski branič Jeffrey Bruma dobili dozvolu da se dan kasnije vrate treninzima pod punim opterećenjem. Fink je već najavio da na obojicu računa za nedjeljni okršaj 13. kola Bundeslige na Imtech Areni.

- Obojica izgledaju dobro. Jeffrey nije toliko dugo bio izvan pogona tako da mu neće trebati puno vremena za povratak. I na Mladena se također možemo osloniti, posebno ako protiv Hoffenheima bude trebalo mijenjati tijek dvoboja - rekao je Fink za Hamburger Morgenpost, sugeriravši na taj način da će Petrić početak dvoboja dočekati na klupi.

Podsjetimo, hrvatski je napadač krajem prošlog mjeseca na treningu ozlijedio list lijeve noge zbog čega nije bio na raspolaganju ni izborniku Slavenu Biliću za dvoboje u kojima je naša reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2012. izbacila Tursku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.