Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Chelsea od Manchester Cityja traži sigurnosne preporuke za Napulj

Chelsea od Manchester Cityja traži sigurnosne preporuke za Napulj

Dvoboj Chelseaja i Napolija bit će jedan od najneizvjesnijih i najrizičnijih kad su u pitanju u petak ždrijebani parovi osmine finala nogometne Lige prvaka.

- Slušat ćete u vremenu koje dolazi često da nas čeka težak suparnik. Zvuči kao kliše, no ovaj put je aposlutna istina - rekao je Chelseajev glavni tajnik David Bernard, koji je klub predstavljao na ždrijebu u Nyonu.

- Vidjeli smo Napoli u utakmicama protiv Manchester Cityja. Kako City nije danas ovdje bio s nama, to će nešto reći i Napolijevim kvalitetama.

- Siguran sam da je naš trener ovo doživio kao težak ždrijeb, no također znamo da je Andre radio u Italiji kao pomoćnik Joseu Mourinhu na Interovoj klupi, tako da zasigurno jako dobro poznaje ovu Napolijevu momčad.

Otkrio je također Chelseajev logističar da će se londonski klub na prvu utakmicu u Napulju pripremiti kao na dvoboj visokog rizika.

- Za nas će to sasvim sigurno biti velika operacija u pogledu sigurnosti. Čut ćemo se s ljudima iz Manchester Cityja kako bismo od njih izvukli određene savjete i pouke. Zanimat će nas kako su se oni organizirali, i možemo li mi to učiniti još bolje - zaključio je Barnard.

Napolijev nogometaš Andrea Dossena (30), koji je dobro upoznao Chelsea tijekom dvogodišnjeg nastupanja za Liverpool u Premierligi, rekao je:

- Igrao sam protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka 2008. godine. Mislim da se radi o najjačoj momčadi u Ligi prvaka s izuzetkom Barcelone i Real Madrida.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.