Sport

Nogomet, Primera

Manzano smijenjen s klupe Atletico Madrida

Manzano smijenjen s klupe Atletico Madrida

Gregorio Manzano (55) smijenjen je s pozicije trenera nogometaša Atletico Madrida dan nakon šokantnog ispadanja u 1/16 finala Kupa kralja od trećeligaša Albacetea.

Izvršni odbor kluba jednoglasno je Manzanu pokazao "palac dolje" nakon spomenutog debakla i potraga za novim trenerom je u tijeku.

Manzano klupu Atletica u svom drugom mandatu napušta nakon samo šest mjeseci. Prošle je sezone vodio Sevillu, a četiri godine prije toga Mallorcu. U trenutku prekida suradnje Atletico ostavlja na desetom mjestu prvenstvene ljestvice bez ijedne gostujuće pobjede, tek četiri boda iznad zone ispadanja.

Tko će biti novi trener "los rojiblancosa" zasad nije poznato, a španjolski mediji u prvi plan guraju bivšeg veznjaka kluba Diega Simeonea. Argentinac je bez posla od utorka kada je napustio klupu Racing Cluba, a sam je najavio kako je voljan preuzeti izazov u Madridu.

Manzano je četvrti trener koji je od početka sezone ostao bez posla u elitnom razredu španjolskog nogometa nakon Michaela Laudrupa (Mallorca), Hectora Cupera (Racing Santander) i Juana Carlosa Garrida (Villarreal).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.