Sport

Nogomet

Guardiola: Sanchez je apsolutno osvojio moje srce

Guardiola: Sanchez je apsolutno osvojio moje srce

Nogometaši Barcelone i sedmi su put zaredom došli na Santiago Bernabeu i napustili ga neporaženi. U srijedu su, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, pobijedili madridski Real s 2-1.

Iako je Real poveo ranim pogotkom Cristiana Ronalda igrači iz katalonske prijestolnice su bili bolji do kraja i zasluženo slavili s 2-1, što im gotovo širom otvara vrata ulaska u polufinale i izbacivanje velikog suparnika.

Nakon utakmice je trener Barcelone Josep Guardiola bio posebno oduševljen jednim svojim igračem, Čileancem Alexisom Sanchezom, koji je u klub iz Udinesea došao prije početka aktualne sezone.

- Želim posebno zahvaliti jednom igraču. Alexis Sanchez je naprosto odigrao fantastičnu, genijalnu utakmicu. Taj mi je momak ukrao srce današnjom predstavom. Veličanstveno... - sipao je komplimente na račun Čileanca popularni Pep.

- Mislim da je klub napravio sjajan posao tijekom ljeta. Njegov transfer je bio pravi potez. Taj momak je nevjerojatno skroman, a ne mogu niti opisati riječima koliko se žrtvovao tijekom ogleda kod Reala.

Bio je Guardiola upitan i za niz od sedam utakmica bez poraza kod Reala.

- Ta serija mora uskoro doći kraju. Preteško je ovo gostovanje da bi serija trajala dugo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.