Sport

Nogomet

Mourinho: Igrači mi kažu da je ovdje nemoguće pobijediti

Mourinho: Igrači mi kažu da je ovdje nemoguće pobijediti

Trener Reala Jose Mourinho nakon remija na Camp Nouu i ispadanja iz španjolskog nogometnog Kupa kralja od Barcelone, na sebi svojstven način "nije komentirao suce".

U izjavama nakon ispadanja iz španjolskog Kupa kralja kontroverzni Portugalac je navodno samo prenio mišljenje svojih igrača iz svlačionice.

- Nakon utakmice u svlačionici čuo sam kako moji igrači komentiraju da je ovdje nama nemoguće pobijediti Barcelonu, a na što su konkretno mislili morate pitati njih - izjavio je Portugalac i dodao:

- Neću uopće govoriti o sucima. Došli smo ovdje s nadom da možemo proći, znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo u sebe. Međutim, bio sam u sličnim situacijama na Camp Nouu s Chelseajem i Interom, pa je ovakav ishod nešto na što sam se naviknuo - pomalo cinično je rekao Mourinho, a naravno, najviše prigovora iz redova Reala ide na poništeni pogodak Sergija Ramosa kada mu je dosuđen prekršaj u napadu kod rezultata 2-2...

Iz tabora "kraljevskog kluba" stigla je i izjava sportskog direktora Emilija Butragueña koji je pohvalio momčad, te se osvrnuo na budućnost Josea Mourinha na klupi Reala, a koju su mediji proteklog tjedna dovodili u pitanje.

- Momčad je pokazala snagu i borbenost do samog kraja. Mislim da smo zaslužili prolaz, ali nas sreća nije mazila. Razlika između Özilovog i Alvesovog udarca je vrlo mala, ali naš veznjak je pogodio gredu, dok je Brazilčeva lopta završila u mreži i to su te sitne razlike. A što se tiče Mourinha, moram vam reći da smo s njegovim radom u upravi kluba svi vrlo zadovoljni, a koliko znamo i on je sretan u Realu. Imamo ugovor na još dvije sezone i vjerujem da će ga odraditi do kraja - poručio je Butragueño.

Vezano za sporni prekršaj u napadu njegovog suigrača Ramosa prilikom postizanja pogotka koji je trebao donijeti Realu ukupnu pobjedu, najburnije je reagirao kapetan madriđana, vratar Iker Casillas.

- Teixera, sada se možeš pridružiti slavlju s igračima i navijačima Barcelone - dobacila je glavnom sucu, nakon dvoboja, jedinica Reala, no potom se preko izjave za Marcu ipak ispričao.

- Učinio sam to vruće glave nakon utakmice jer sam bio ljutit i osjećao se bespomoćno. Čak sam dobio žuti karton kada sam u prvom dijelu smirivao igrače kod jedne gužve. Ipak, na kraju mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu, te da naši navijači mogu biti ponosni - zaključio je Casillas.

Očekivano je publika na Camp Nouu zvižducima dočekala Pepea koji je u prvom susretu u Madridu nagazio ruku Lionela Messija. Portugalski branič odbio je komentirati bilo što drugo osim utakmice.

- Pokazali smo momčadski duh pravih madridista. Bili smo bolji od Barcelone i to nas čini ponosnim bez obzira na konačni ishod utakmice - rekao je Pepe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.