Sport

Nogomet, Premiership

Ferguson: Vrijeme je za pobjedu na Stamford Bridgeu

Ferguson: Vrijeme je za pobjedu na Stamford Bridgeu

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Alex Ferguson očekuje premierligašku pobjedu na subotnjem gostovanju kod Chelseaja nakon gotovo 10 godina.

U travnju 2002. godine Manchester United je pogocima Paula Scholesa, Ruuda van Nisterlooya i Ole Gunnara Solskjaera slavio uvjerljivu pobjedu 3-0, međutim, nakon toga su u narednih devet gostovanja u sjevernom Londonu izvukli samo dva remija, uz sedam poraza.

Ferguson je zadovoljan kako mu izgleda momčad na terenima izvan Old Trafforda ove sezone, pa vjeruje da je došlo i vrijeme za pobjedu na Stamford Bridgeu.

- Igrali smo dosta dobro u gostima, pa očekujem da zadržimo tu razinu do kraja sezone jer nas očekuju još neka teška iskušenja. Prvo kod Chelseaja, a kasnije idemo Tottenhamu, te Manchester Cityju - ocjenio je menadžer "crvenih vragova", te izrazio uvjerenje da igrači znaju što im je činiti.

- Posljednjih godina su nas često pratili pehovi kada smo igrali kod Chelseaja, pa smo u skladu s tim imali neke razočaravajuće rezultate. Igrači su spremni i znaju kako moramo odigrati. Spremni su nositi teret igranja u Manchester Unitedu i ja od njih očekujem pobjedu u subotu - jasan je Ferguson.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.