Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Olić uoči povratka u Hamburg: Mlađi mi je sin i dalje veliki navijač HSV-a

Olić uoči povratka u Hamburg: Mlađi mi je sin i dalje veliki navijač HSV-a

U subotu će se u 20. kolu Bundeslige na Imtech Areni sudariti HSV i Bayern. Za službenu su web-stranicu HSV-a tim povodom intervju dali Ivica Olić, Jerome Boateng i Hans Jörg Butt, nogometaši koji su nekad bili dio hamburškog kluba, a danas nose Bayernov dres.

- Uvijek je lijepo vratiti se u Hamburg. Ovdje imam mnoštvo prijatelja kojima poručujem da nije tako lako nabaviti ulaznice za utakmicu - našalio se u uvodu hrvatski reprezentativac koji je za HSV igrao od siječnja 2007. do ljeta 2009. kada je otišao u München.

- Moj mlađi sin je i dalje veliki navijač HSV-a. Stariji sada igra za Bayern i polako postaje "crveni" - dodao je uz osmjeh Olić kojeg sinovi u subotu ipak neće gledati uživo.

- Malo su ljuti na mene što im nisam dopustio da dođu na utakmicu. Ali, nije lako to organizirati budući da idu u školu. Gledat će utakmicu kod kuće, jedan na HSV-ovoj strani, a drugi na Bayernovoj.

Osvrnuo se Olić za kraj i na svoje dane u najtrofejnijem njemačkom klubu.

- Prva mi je sezona bila vrlo dobra, a onda me teška ozljeda u drugoj sezoni bacila unatrag. Bilo mi je to teško razdoblje, ali sada se ponovno osjećam stvarno dobro. Primjećujem to na svakom treningu. A što se tiče utakmica, moram se boriti za svaku minutu i čekati svoju priliku.

U Bayernu je dobio jaču konkurenciju, ali i priliku boriti se za trofeje.

- Zato sam i otišao u München. Svaki igrač želi postići nešto u karijeri, a u Bayernu se broje samo naslovi. Naravno da je pritisak iznimno velik, ali imamo dobru momčad i međusobno si pružamo podršku - zaključio je 32-godišnji napadač.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.