Sport

Nogomet, Le Championnat

Predsjednik Lyona nakon 4-4 s PSG-om bijesan na suce

Predsjednik Lyona nakon 4-4 s PSG-om bijesan na suce

Paris Saint Germain je pogotkom Hoaraua u 4. minuti sudačke nadoknade došao do boda kod Lyona (4-4), a po svršetku susreta predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je osuo paljbu na glavnog suca.

Gosti s Parka prinčeva dva su pogotka Lyonu u ogledu 25. kola francuskog prvenstva postigli duboko u nadoknadama prvog i drugog poluvremena, a osim dugih dodataka predsjednik momčadi sa Gerlanda ljut je na još neke sudačke procjene tijekom utakmice.

- Želim izraziti svoju zaprepaštenost načinom na koji je sudac Fredy Fautrel vodio utakmicu. Samo zato što PSG ulaže puno novaca u momčad ne znači da sve odluke moraju biti u njihovu korist - rekao je Aulas reporteru L'Equipea nakon susreta, te nastavio u istom tonu.

- Pokušali smo se ne osvrtati na sudačke nepravde, ali bilo ih je previše za samo jednu utakmicu. Kako je moguće da se igra toliko mnogo nadoknade? Strašno sam razočaran. Ovakve utakmice moraju imati nepristrano suđenje. Na primjer, kod trećeg gola PSG-a naš igrač je bio očito fauliran, a cijelu utakmicu smo imali lošiji tretman. Ovo je sramota - rezolutan je predsjednik Lyona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.