Sport

Nogomet, Premiership

Lukaku želi napustiti Chelsea gdje uopće ne igra

Lukaku želi napustiti Chelsea gdje uopće ne igra

U nogometnom klubu Chelsea vlada pomalo ruševna situacija. O nekima se priča da će uskoro otići, drugi, pak, žarko žele što prije otići, a međusobne svađe i loši rezultati se gomilaju.

Na početku sezone, tijekom ljetnih dana, u klub je iz Anderlechta doveden talentirani 18-godišnji belgijski reprezentaivac Romel Lukaku. Chelsea ga je tada platio 17 milijuna engleskih funti.

No, Lukaku je tijekom sezone ostao daleko od izborene prave minutaže u prvoj momčadi, makar mnogi napadači Chelseaju, koji su nominalno ispred njega, imaju vrlo lošu sezonu iza sebe. Lukaku je ukupno skupio tek deset nastupa ove sezone.

- Ovakva karijera nema smisla. Želim negdje otići na posudbu. Želio bih igrati, jer za mladog nogometaša je ovakva situacija smrt - iskreno je rekao Lukaku i nastavio:

- Navodno bih opet mogao u Anderlecht. Nemam ništa protiv, dapače. Želim bilo gdje, samo da igram. Nemojte me krivo shvatiti, nisam ljut na trenera, s njim sam u dobrim odnosima. Ali, boli me kada svaku utakmicu gledam s klupe ili s tribina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.