Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Caceres i Del Piero srušili Inter

Serie A: Caceres i Del Piero srušili Inter

Nogometašima Juventusa pripao je 158. po redu "derby d'Italia", sudar protiv milanskog Intera. Torinezi su pred svojim navijačima u posljednjoj utakmici 29. kola Serije A slavili s 2-0.

Poslije prilično nezanimljivog prvog poluvremena, Juventus je u nastavku pronašao put od pobjede kojom se vratio na četiri boda zaostatka za vodećim Milanom.

U 58. minuti je Andrea Pirlo izveo korner, a pored zaspalog Maicona najviše je skočio Martin Caceres i glavom matirao Julija Cesara.

Zanimljivo, otkad je zimus stigao iz Seville, urugvajski je branič zabio dva gola Milanu i sada jedan Interu. Čini se da su mu milanski klubovi omiljena meta.

U 71. minuti je još jedan trenutak slave doživio veliki Alessandro Del Piero koji je u igru ušao 18 minuta ranije. Arturo Vidal ga je sjajno proigrao, a 37-godišnji veteran je postigao 186. prvenstveni pogodak u karijeri, ali i prvi ove sezone.

Juventus je, inače, bio apsolutno dominantan, uputio je 12 udaraca unutar okvira Interova gola, više od bilo koje druge momčadi protiv "nerazzurra" ove sezone. A Inter je tako i u Torinu nastavio s posrtajima koji su mu obilježili sezonu, ovo mu je bio već 12. poraz u ligi. U deset posljednjih kola Ranierijeva je momčad samo jednom pobijedila i čak šest puta izgubila.

Serie A, 29. kolo:

Juventus - Inter 2-0 (Caceres 58, Del Piero 71)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.