Sport

Nogomet, Liga prvaka

Di Matteo: Nismo se mogli nadati boljem rezultatu

Di Matteo: Nismo se mogli nadati boljem rezultatu

Privremeni menadžer Chelseaja Robero Di Matteo izrazio je posebno zadovoljstvo učinkom Salomona Kaloua nakon prve četvrtfinalne utakmice nogometne Lige prvaka protiv Benfice u Lisabonu.

Nije ni čudo. Chelsea je slavio 1-0 golom upravo Kaloua iz 75. minute, a Di Matteo je bio taj koji je bjelokošćanskog napadača iznenađujuće postavio u udarnu jedanaestorku iako je imao zdrave Didiera Drogbu i Daniela Sturridgea.

- Kalou je ušao u momčad nakon dugo vremena, zabio je gol i odigrao je sjajnu utakmicu. Mislim da to nije bila kocka, ali opet, ponekad u životu morate malo riskirati - rekao je Di Matteo.

- S obzirom da igramo puno utakmica, bilo je važno izabrati momčad koja ima energije za utakmicu visokog tempa. Imali smo puno prilika za gol, zadržali smo mrežu netaknutom i izgledali smo dobro defenzivno. Na kraju se nismo mogli nadati boljem rezultatu. Oni su imali neke prilike iz prekida i naš je vratar morao reagirati, ali sve su to bili udarci iz daljine - dodao je Chelseajev strateg.

Strijelac jedinog gola na susretu, Salomon Kalou, na kraju je komentirao:

- Ovo je dobar rezultat i gol u gostima je vrlo važan. Naravno da bih želio igrati svaku utakmicu, ali mora se poštivati menadžerov izbor. Večeras mi je dao priliku i ja sam se odužio na travnjaku. Sretan sam zbog gola. Najvažnija stvar je da smo u prednosti i sada moramo biti spremni za sljedeću utakmicu kod kuće.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.