Sport

Nogomet, Serie A

Inter ipak neće Stramaccionija, već Blanca

Inter ipak neće Stramaccionija, već Blanca

Milanski Inter je ove sezone promijenio dva trenera. Padali su Gian Piero Gasperini, pa Claudio Ranieri, a trenutačno momčad vodi Andrea Stramaccioni, dotadašnji trener mlade nogometne momčadi.

Premda je u tri utakmice Stramaccioni upisao dvije pobjede i jedan remi, izgleda da vlasnik Intera Massimo Moratti ne misli s njim krenuti u iduću sezonu kada Inter mora popraviti mnoge pogreške učinjene tijekom ove i prošle sezone.

I ranije se spominjalo da Inter ozbiljno razmišlja o 46-godišnjem francuskog strategu Laurentu Blancu. Nekoć odlični obrambeni igrač je trenutačno izbornik Francuske i ugovor mu s tamošnjim savezom ističe nakon Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. I sam je Blanc najavio da se nakon toga želi vratiti klupskom nogometu gdje je imao uspjeha na početku trenerske karijere (Bordeaux je odveo do naslova prvaka u Le Championnatu).

No, nije Inter jedini koji želi Blanca. Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič je, navodno, već razgovarao s njim, no u subotu L'Equipe navodi da Inter u tom smislu ima "pole-position".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.