Sport

Nogomet, Serie A

Milito: Stramaccioni me ugodno iznenadio

Milito: Stramaccioni me ugodno iznenadio

Najbolji strijelac Intera Diego Milito zadovoljan je što će Andrea Stramaccioni ostati trener i u narednoj sezoni. Argentinca je mladi 36-godišnji strateg oduševio napadačkim postavljanjem momčadi.

Kada je Stramaccioni u ožujku preuzeo vođenje prve momčadi Intera, bio je malopoznat kako javnosti tako i svojim nogometašima. No vrlo dobra izdanja, te posebno pobjeda nad Milanom u gradskom derbiju 4-2, nagnala je predsjednika Massima Morattija da ponudi Stramaccioniju nastavak suradnje.

- Nisam ga poznavao, nitko u momčadi nije jer je do tada trenirao samo mladu momčad. Međutim, za nekoga tako mladog iznenadio me svojom pripremljenošću, te samopouzdanjem koje je prenio i na momčad. On želi da uvijek vodimo glavnu riječ na terenu i napadamo. Značajno je poboljšao ofenzivnu fazu naše igre. Sama činjenica da koristi tri napadača je vrlo važna, kako za protivnike koji moraju biti puno oprezniji, tako i za nas jer imamo više opcija u napadačkim akcijama - izjavio je Milito.

U zadnjem kolu ove sezone Serije A Inter gostuje kod Lazija, a teoretski još mogu dohvatiti treće mjesto i Ligu prvaka...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.