Sport

Olimpijske igre 2012

OI: Parker na popisu Francuza za Igre, ali i dalje upitan

OI: Parker na popisu Francuza za Igre, ali i dalje upitan

Izbornik francuske košarkaške reprezentacije Vincent Collet objavio je popis od 12 igrača na koje računa na Olimpijske igre u Londonu.

Na popisu se nalaze: Nicolas Batum, Yannick Bokolo, Fabien Causeur, Nando De Colo, Boris Diaw, Mickaël Gelabale, Charles Kahudi, Tony Parker, Florent Piétrus, Kévin Séraphin, Ali Traoré, Ronny Turiaf. Prema tome, Tony Parker je uvršten na popis, iako je njegov status i dalje upitan zbog ozljede oka koju je zadobio u jednom noćnom klubu prošlog mjeseca prilikom tučnjave u kojoj on osobno nije sudjelovao.

Podsjećamo, Parker (31) je izašao u u klub WIP u New Yorku u društvu poznatog repera Chrisa Browna, a incident se dogodio na izlasku kada su spomenutog Browna zaustavili tjelohranitelji drugog reprera, Drakea, sadašnjeg dečka Rihanne (bivše Brownove djevojke). Parker tvrdi da je bio u opasnosti da izgubi oko. Zadobio je ozljedu rožnice.

Konačna odluka o Parkerovom nastupu na Olimpijskim igrama trebala bi biti objavljena sljedećih dana, nakon što se Parker sastane s liječničkom službom svog kluba, San Antonio Spursa.

Francuzima će nedostajati centar Chicago Bullsa Joakim Noah, koji se još uvijek oporavlja od ozljede lijevog gležnja koju je zadobio tijekom NBA doigravanja.

Francuska će prvu utakmicu na olimpijskom turniru odigrati 29. srpnja protiv SAD-a.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.