Sport

Nogometni mercato

Milan i City prošli tjedan pregovarali o Džeki?

Milan i City prošli tjedan pregovarali o Džeki?

Predstavnici Milana sastali su se prošli tjedan u Italiji s kolegama iz Manchester Cityja, a jedna od tema je bio mogući transfer bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke na San Siro, piše Goal.com.

Nakon što je u siječnju prošle godine došao iz Wolfsburga uz odštetu od 32 milijuna eura, 26-godišnji napadač nije uspio osigurati mjesto u startnoj postavi ''građana''. Njegovi su agenti, navodi nogometni portal, već u svibnju dali do znanja talijanskim divovima Milanu i Juventusu da je Džeko nezadovoljan na Etihadu.

Milan je u siječnju pokušao iz Cityja dovesti Carlosa Teveza, a neko je vrijeme navodno razmišljao i o Mariju Balotelliju. No, nijedan od njih nije bio tema sastanka održanog u Milanu, 4. i 5. srpnja, ali jest Džeko. U Cityju, piše Goal.com, nisu voljni pristati na veliki gubitak prilikom prodaje Bosanca, ali su isto tako svjesni da imaju preveliku gužvu u napadu. Cijena koju navodno traži engleski prvak je 24 milijuna eura, na što bi Milan mogao pristati.

No, zasad se čini da dopredsjednik Milana Adriano Galliani još uvijek važe i pritom se nada da bi City mogao još malo spustiti cijenu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.