Sport

Nogomet, Premiership

Petrić: Berbatov i ja možemo stvoriti probleme suparnicima

Petrić: Berbatov i ja možemo stvoriti probleme suparnicima

Hrvatski nogometaš Fulhama Mladen Petrić uvjeren je da može tvoriti ubojiti napadački dvojac s bugarskim reprezentativcem Dimitrom Berbatovim.

Obojica su ljetos stigla na Craven Cottage, Petrić iz HSV-a, a Berbatov iz Manchester Uniteda, no još uvijek nisu imali prilike zaigrati zajedno, najprije zbog ozljede hrvatskog, a potom i bugarskog napadača. U subotu je Fulham u 6. kolu Premiershipa kod kuće poražen od prvaka Manchester Cityja (2-1) iako je poveo u desetoj minuti. Strijelac je iz penala bio upravo Petrić, ali do kraja su gosti pronašli put do sva tri boda.

Petrić je priznao da je Fulham bio slab u ofenzivi, ali i izrazio uvjerenje da će njegovo partnerstvo s Berbatovim donijeti momčadi sasvim novu napadačku dimenziju.

- Mislim da zajedno možemo biti dobar napadački par. Dimitar je vrlo dobar igrač i nadam se da u budućnosti zajedno možemo stvarati probleme suparnicima - prenosi Petrićevu izjavu Mirror.

I menadžer Fulhama Martin Jol jedva čeka da zajedno na djelu vidi dvojicu svojih najboljih napadača.

- Petrić je protiv Cityja bio dobar, ali jasno je da Berbatov ima kvalitete koje mogu napraviti razliku protiv takvog suparnika - naglasio je nizozemski stručnjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.