Sport

Nogomet, Premiership

Moyes: Od Jelavića ćemo tek dobiti ono najbolje

Moyes: Od Jelavića ćemo tek dobiti ono najbolje

Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone u engleskom Premiershipu su nogometaši Evertona. Trenutačno je ta momčad na drugom mjestu ljestvice, s tri boda manje od vodećeg Chelseaja.

U pet prvenstvenih nastupa tri je pogotka za Everton postigao 27-godišnji hrvatski nogometaš Nikica Jelavić koji je zajedno s Belgijancem Fellainijem prvi klupski strijelac u ovom trenutku.

Trener Evertona David Moyes očekuje još više od Jelavića, odnosno, uvjeren je da će uskoro i dobiti više od hrvatskog napadača.

- Jelavić je jedan od nogometaša kojem trebaju treninzi i utakmice. Što više i jače bude trenirao, što bude više igrao utakmica, tako će rasti u formi. Uvjeren sam da ćemo dobiti još više od Jelavića u usporedbi s prošlom sezonom ili početkom ove - rekao je Moyes i dodao:

- Fizički još nije spreman svih 90 minuta odigrati maksimalno. Imao je lakšu ozljedu iza sebe. Ali, očekujem to uskoro od njega. Borac je i veliki radnik.

Ove subote Everton gostuje kod Wigana, a podsjetimo da je prošlog vikenda Jelavić postigao dva od tri Evertonova pogotka Southamptonu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.