Sport

Nogomet, Premiership

Navijači Chelseaja odlučili: Drogba najbolji svih vremena

Navijači Chelseaja odlučili: Drogba najbolji svih vremena

Navijači londonskog nogometnog kluba Chelsea su odlučili. Za njih je najbolji nogometaš svih vremena, koji je boravio na Stamford Bridgeu, Bjelokošćanin Didier Drogba.

Došao je Drogba u ovaj londonski klub 2004. godine, te je u Chelseaju ostao sve do ovog ljeta. Nakon što je bio najzaslužniji za osvajanje Lige prvaka prošle sezone, najvećeg uspjeha u povijesti kluba, odlučio je napustiti Otok, te je krenuo u Kinu gdje danas igra u Shangai Shenhui.

- Ovo je nevjerojatna nagrada. Zahvalan sam svima i teško mi je povjerovati u ovo jer je mnogo genijalnih nogometaša prije mene nastupalo u Chelseaju. Došao sam u taj klub ispisati povijest, a ova nagrada je nešto najbolje što me vezuje uz Chelsea - rekao je Drogba koji je ukupno postigao 157 pogodaka za Chelsea u 341 utakmici.

Recimo da je drugo mjesto u ovom izboru osvojio Frank Lampard, a od aktualnih nogometaša kluba na petom se mjestu našao John Terry. Na četvrtom se mjestu smjestio Talijan Gianfranco Zola, a na trećem Peter Osgood, koji je za "bluze" igrao tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.