Sport

Nogomet, Premiership

Petrić: Sreća nije bila na našoj strani

Petrić: Sreća nije bila na našoj strani

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić izrazio je uvjerenje da je njegov Fulham nesretno ostao bez ikakvog plijena u dvoboju protiv Sunderlanda (poraz 1-3) u 12. kolu Premiershipa.

Fulham je na svome Craven Cottageu više od sat vremena imao igrača manje nakon isključenja Bredea Hangelanda. Zbog ozljeda su, pak, igru napustili Alexander Kačaniklić i Bryan Ruiz. Upravo umjesto ovog potonjeg je u 60. minuti u igru ušao Petrić, a samo dvije minute kasnije je izjednačio na 1-1. Njegova momčad nije, međutim, uspjela izbjeći poraz.

- Bila je to teška utakmica za nas, sve je krenulo u krivo nakon Bredeovog isključenja. Bilo je dobro u takvoj situaciji vratiti se i izjednačiti na 1-1, ali šteta što smo dvije minute kasnije primili novi gol. Moramo nešto naučiti iz te utakmice iako su nas pogodile dvije ozljede, tako da ni sreća nije bila na našoj strani - rekao je Petrić za klupsku web-stranicu.

Malo je nedostajalo da i sam Petrić bude prisiljen napustiti igru zbog ozljede koju je zadobio prilikom postizanja pogotka.

- Dobio sam udarac u list, zaradio sam i posjekotinu, tako da sam morao izvan terena da mi to zašiju, a kad sam se vratio već je bilo 1-2. Bilo je bolno, ali dobio sam injekcije, tako da je bilo u redu.

Sunderland je zaustavio Fulhamovu seriju od pet utakmica bez poraza, a nova prilika za ''cottagerse'' da se vrate na pravi put je subotnje gostovanje kod Stokea.

- Bit će nam teško, posebno zato što ćemo morati igrati bez Hangelanda, a to je utakmica u kakvoj ti treba jaki stoper koji je visok i jak u igri glavom. No, u nedjelju je prvu utakmicu ove sezone odigrao Philippe Senderos i mislim da je bio dobar. Kvalitetan je u zračnoj igri, tako da mislim da nemamo razloga strahovati. Imamo kvalitetnu momčad za dvoboj protiv Stokea - zaključio je Petrić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.