Sport

Nogomet, Premiership

Snodin: Micanje Jelavića iz udarne momčadi nije rješenje

Snodin: Micanje Jelavića iz udarne momčadi nije rješenje

Loša golgeterska forma Nikice Jelavića uzbunila je navijače Evertona. U obranu hrvatskog nogometaša stao je dugogodišnji veznjak ''toffeesa'' Ian Snodin.

Jelavić u sedam posljednjih kola Premierlige nije bio strijelac, a u zadnjih je 12 prvenstvenih utakmica postigao tek jedan pogodak. Lani je, za usporedbu, u samo 13 prvenstvenih utakmica nakon dolaska iz Rangersa zabio devet golova.

''Znam da ima navijača koji će reći da je vrijeme da menadžer David Moyes makne Jelavića iz udarne postave za njegovo vlastito dobro. No, iako sam i sam frustriran njegovim manjkom golova u usporedbi s prošlom sezonom, mislim da nije rješenje njegovo izbacivanje iz momčadi'', napisao je Snodin u kolumni za Liverpool Echo.

''Da, prolazi kroz teško razdoblje i vidi se da njegovo samopouzdanje nije kakvo je bilo, ali odbijanje da se sakrije dovoljno govori o njegovom karakteru. Nikica nikad ne prestaje trčati, a potvrdio je i da može kreirati prilike suigračima'', dodao je Snodin koji je dres Evertona nosio od 1987. do 1995. godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.