Sport

Nogometni mercato

Balotelli pristao na 1.6 milijuna eura manju plaću!

Balotelli pristao na 1.6 milijuna eura manju plaću!

Nakon što se neimenovani izvor otvorio Gazzetti dello Sport i otkrio da je kontroverzni talijanski nogometaš Mario Balotelli pristao na Milanov ugovor, jasno je da je samo pitanje vremena kada će njegov transfer iz aktualnog prvaka Engleske dobiti svoju službenu potvrdu.

Ranije se navodilo da se Balotelli u ponedjeljak ujutro oprostio od svojih suigrača i klupskog osoblja u Cityjevom trening-centru Carrington, te da bi u Milano trebao otputovati u sljedeća 24 sata.

Gazzetta dello Sport saznala je od izvora koji je želio ostati anoniman da je dogovoren transfer u visini 20-21 milijuna eura, te da je talijanski napadač već pristao na Milanov ponuđeni ugovor, koji je osjetno manji od još uvijek aktualnog u Manchester Cityju.

Naime, talijanski reprezentativac trenutno zarađuje 5.6 milijuna eura godišnje, a uskoro će njegova primanja u Milanu iznositi ravno četiri milijuna, uz mogućnost dobivanja razno raznih bonusa, ovisno o svojim nastupima i klupskim uspjesima.

Kao što je već ranije rečeno, transfer bi do četvrtka u ponoć, kada istječe zimski prijelazni rok, trebao biti realiziran


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.