Sport

Nogomet, Liga prvaka

Mourinho: Šanse su i dalje 50-50

Mourinho: Šanse su i dalje 50-50

Nakon prve utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka između dvaju divova na Santiago Bernabeuu, Real Madrida i Manchester Uniteda, nije se puno toga promijenilo, smatra trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho.

Iako je susret u Realovom "dvorištu" završio bez pobjednika 1-1, Mourinho ne misli da je takav rezultat neka prednost za "crvene vragove".

- Mislim da su oni dali sve od sebe, ali bilo je teško jer smo mi započeli dobro. Fabio je imao jako dobru priliku i pogodio je vratnicu, a oni su zabili gol iz ničega prvi put kada su prešli na našu polovicu - komentirao je Mourinho.

- Nakon poluvremena Manchester United je igrao na rezultat i njihova je obrana bila duboka. Ali sada je na nama da odemo na Old Trafford i mislim da 1-1 nije loš rezultat jer je sve otvoreno i možemo zabiti više od jednog gola tamo.

- Ovo mi nije ništa novo, nema iznenađenja. Sve je otvoreno uoči uzvrata i mislim da će se pobjednik odlučivati do posljednjih minuta. Rezultat je posve otvoren i ako me pitate za postotke, ne bih se predomislio. I dalje je 50-50 - zaključio je portugalski strateg.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.