Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Mandžukić: I protiv Wolfsburga želimo biti gazde na terenu

Mandžukić: I protiv Wolfsburga želimo biti gazde na terenu

Prvu utakmicu 22. kola Bundeslige ovoga će petka odigrati Wolfsburg i vodeća momčad na ljestvici Bayern, kojeg idućeg tjedna očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka.

Bavarci će u utorak gostovati na londonskom Emirates stadionu kod Arsenala.

U petak će se sjajni hrvatski nogometaš Mario Mandžukić vratiti u Wolfsburg, klub gdje je igrao prije nego li je potpisao ugovor s Bayernom. Govoreći za službenu internet-stranicu FIFA-e Mandžukić je otkrio da neće imati milosti zato jer igra protiv svog bivšeg kluba.

- Nema poštede prema nikome, igram najbolje što mogu, a i Bayern i ja želimo biti gazde na terenu i u petak kod Wolfsburga - rekao je napadač koji je u tri prvenstvena nastupa u nastavku sezone postigao pet pogodaka. S 14 pogodaka trenutačno dijelu prvu poziciju ljestvice strijelaca u Bundesligi s Lewandowskim i Kießlingom.

- Od početka sam vjerovao u sebe, znao sam da samo tako mogu biti dobar. Očekujem da ću igrati, očekujem to prije svake utakmice. Wolfsburg? To je dobra momčad s odličnim pojedincima, ali mislim da im treba vremena za uigravanje - rekao je 26-godišnji hrvatski nogometaš.

Bayern trenutačno ima 54 boda, što je i više nego dvostruko bolje od Wolfsburga (26).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.