Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Kicker: Mandžukić igrač utakmice protiv Wolfsburga

Kicker: Mandžukić igrač utakmice protiv Wolfsburga

Za novu sjajnu predstavu u pobjedi protiv svoga bivšeg kluba Wolfsburga (2-0) napadač Bayerna i hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić u Kickeru je dobio ocjenu 2.5.

Naš je nogometaš, podsjetimo, atraktivnim "škaricama" donio Bavarcima prednost u 22. kolu Bundeslige, a pobjedu je u završnici potvrdio Arjen Robben. Mandžukić s 15 golova drži prvo mjesto na ljestvici strijelaca, a Kicker ga je ovom prilikom proglasio igračem utakmice.

"Borio se kao i uvijek, pogodio kao i često dosad, ali rijetko kada tako lijepo. Bile su to fantastične škarice protiv bivših kolega", stoji u objašnjenju Kickera.

Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs, koji je u vrijeme Mandžukićeva odlaska još radio u Werderu, samo je kratko prokomentirao:

- Šteta što Mario igra za drugi klub.

Spomenimo da je Ivica Olić (Wolfsburg) dobio ocjenu 3.5, dok je Ivan Perišić, koji ga je zamijenio u nastavku, ostao neocijenjen.

Ocjenu 3.5 dobio je i Srđan Lakić za izvedbu u napadu Eintrachta koji je poražen s 3-0 u gostima kod Borussije Dortmund. HSV je, pak, kod kuće pobijedio Borussiju Mönchengladbach, ali Milan Badelj nije briljirao, pa mu je Kicker dodijelio slabašnu četvorku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.