Sport

Nogometni mercato

Lazio na ljeto kreće po Rakitića

Lazio na ljeto kreće po Rakitića

Iako je do kraja sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu ostalo 11 kola, četvrtoplasirani Lazio već ima velikih planova za iduću sezonu, u koje se savršeno uklapa naš Ivan Rakitić.

Prema pisanju eminentnog nogometnog portala Goal.com, Rakitić će na kraju ove sezone definitivno napustiti redove španjolskog prvoligaša kako bi konačno dobio priliku zaigrati u nekom od europskih natjecanja.

Veliku priliku da ostvari upravo to ima talijanski Lazio, koji trenutno drži četvrtu poziciju u Seriji A, s bodom manje od trećeg mjesta, posljednjeg koje dogodine vodi u Ligu prvaka!

Goal.com vjeruje da bi 13 milijuna eura trebalo biti dovoljno da Sevilla pusti svog ponajboljeg igrača ove sezone, a toliko je, navodno, predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito spreman i ponuditi.

Hrvatski je reprezentativac ove sezone u Primeri postigao pet pogodaka, te je šest puta asistirao za isti. U Kupu kralja je Sevilla dogurala do polufinala (poraz od Atletico Madrida), a Rakitić je učestvovao s tri gola i četiri asistencije.

Rakitić je ugovorno za Sevillu vezan do ljeta 2015. godine.

Osim Rakitića, Lazio će na ljeto navodno biti jako zainteresiran i za dovođenje Diega Perottija, također člana Seville. Dvadesetčetverogodišnji Perotti trebao bi biti gotovo dvostruko jeftiniji od hrvatskog reprezentativca (8 milijuna eura).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.