Sport

Nogomet, Premiership

Van Persie: Volio bih u Manchester Unitedu završiti karijeru

Van Persie: Volio bih u Manchester Unitedu završiti karijeru

Nizozemski nogometni reprezentativac Robin van Persie (29) ove će sezone, prema svemu sudeći, prekinuti trofejni klupski post.

Nakon osmogodišnje suše u Arsenalu smiješi mu se naslov engleskog prvaka s Manchester Unitedom. Po ljetnom transferu Van Persie je zabio 23 gola u 31 odigranoj utakmici za "crvene vragove" i uvelike pripomogao u stvaranju velike prednosti od 15 bodova ispred Manchester Cityja.

- U sljedećim godinama sam u Manchester Unitedu, a možda i dulje. United bi mogao biti moj posljednji klub. Imate nekolicinu klubova u Europi u kojima se stariji igrači osjećaju cijenjeni. Prije je to bio slučaj u Juventusu i Milanu, Manchester United je danas dobar primjer. Tako da tko zna koliko ću dugo ostati u klubu - rekao je za Van Persie za Voetbal International.

- U Unitedu svakog dana imam novi izazov. Moj razvoj je proces koji traje. A dodatan poticaj svemu dobijete kada ste okruženi novim trenerima i suigračima u posve drugačijem okruženju - dodao je nizozemski napadač kojem će aktualni ugovor isteći kada će navršiti 33 godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.