Sport

Nogometni mercato

Völler u Londonu pregovarao o prodaji Schürrlea Chelseaju

Völler u Londonu pregovarao o prodaji Schürrlea Chelseaju

Iz njemačkog prvoligaša Bayer Leverkusena potvrdili su da je sportski direktor Rudi Völler u četvrtak bio u Londonu na pregovorima s Chelseajem oko prodaje Andrea Schürrlea (22).

Völler je nakon Londona otputovao u Bruxelles na pregovore s predstavnicima Kevina de Bruynea koji bi, kao posuđeni igrač Chelseaja, sljedeće sezone trebao igrati za Bayer. Glasnogovornik ''apotekara'' Meinolf Sprink potvrdio je da su Völler i njegov suradnik Michael Reschke bili u Londonu i Bruxellesu, ali nije želio otkriti detalje razgovora.

Još prošli tjedan je Kölner Express objavio kako su i predstavnici Andrea Schürrlea bili u Londonu na pregovorima s Chelseajem. Očekuje se da će mladi krilni napadač potpisati petogodišnji ugovor, a Bayeru bi, prema pisanju njemačkih medija, pripalo oko 20 milijuna eura odštete. Uz to, na jednogodišnju posudbu u Leverkusen bi došao ofenzivni veznjak De Bruyne koji je ove sezone, također kao posuđeni igrač, član Werdera.

Inače, Schürrle je došao u Bayer prije dvije godine iz Mainza, a ove je sezone u Bundesligi postigao devet pogodaka i pet puta asistirao. De Bruyne je, pak, za Werder upisao šest golova i devet asistencija.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.