Sport

Nogometni mercato

Cuardado potpisao za Chelsea, Schuerrle napustio 'Bluese'

Cuardado potpisao za Chelsea, Schuerrle napustio 'Bluese'

Kolumbijski reprezentativac Juan Cuadrado (26) napustio je Fiorentinu i karijeru će nastaviti u redovima Chelsea, dok je Andre Schuerrle (24) napustio 'Bluese' potpisavši ugovor za Wolfsburg.

Cuardado je za Chelsea potpisao ugovor na četiri i pol godine, a nagađa se kako će 'viole' dobiti oko 25 milijuna eura odštete.

Cuadrado je dres Fiorentine nosio posljednje tri sezone, a prije toga je tri godine bio član Udinesea uz jednu sezonu na posudbi u Lecceu. Karijeru je započeo u Independiente Medellinu. Za Cuardadove usluge bili su zainteresirani i Manchester United, te Liverpool, no 'Bluesi' su bili najkonkretniji.

Za razliku od Cuardada koji je stigao na Stamford Bridge, njemački reprezentativac Schuerrle je napustio londonski klub i vratio se u domovinu u redove Wolfsburga. Schuerrle je za 'vukove' potpisao ugovor na četiri i pol godina, a Chelsea će dobiti 30 milijuna eura odštete. Schuerrle, koji je za njemačku vrstu upisao 42 nastupa i bio je član 'elfa' koji je slavio na posljednjem svjetskom prvenstvu, stigao je u Chelsea 2013. iz Bayer Leverkusena. Igrao je i za Mainz.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.