Sport

Nogometni mercato

Torres: Zašto bih se bojao Falcaa i njegovog dolaska?

Torres: Zašto bih se bojao Falcaa i njegovog dolaska?

Španjolski nogometaš Fernando Torres bio je dio konferencije za novinare uoči prvog polufinalnog ogleda Europa lige u kojem njegov Chelsea gostuje kod Basela (četvrtak).

No, predviđena priča o ogledu na St. Jakob stadionu se pretvorila u priču Torresa o Radamelu Falcau i svom statusu u klubu. Naime, kako pišu svi mediji, kolumbijski je sjajni napadač na sigurnom putu prema Chelseaju ovog ljeta. Neki su mediji pisali i o mogućoj zamjeni, odnosno, povratku Torresa u madridski Atletico, makar se to vjerojatno neće dogoditi čak i u slučaju rečenog dolaska Falcaa u Chelsea.

- Bojim li se? Zašto? Otkada sam došao u Chelsea, ovdje uvijek i jedino dolaze pravi nogometaši, kakav je i Falcao. Ne bojim se niti malo za status. U klubu mi stalno govore da računaju na mene i da sam im važan. Ja vjerujem svom klubu. Falcao će se, kao i svi mi ostali, morati itekako izboriti za svoju poziciju u prvoj momčadi. To je pravilo - rekao je Torres i nastavio:

- Ja nemam nikakvu želju za odlaskom iz Chelseaja. Ne pada mi to niti na pamet. Vidim se ovdje još barem tri godine. Bude li se nešto u međuvremenu dogodilo, tada ćemo pričati o tome, ali trenutačno osjećam najbolju moguću veze između sebe i kluba - rekao je 29-godišnjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.