Sport

Nogomet

Messi: Nisam razgovarao s Guardiolom otkako je otišao iz kluba

Messi: Nisam razgovarao s Guardiolom otkako je otišao iz kluba

Najbolji nogometaš svijeta i član Barcelone Lionel Messi otkrio je La Grafici da otkako je bivši trener Pep Guardiola napustio klub nije s njime komunicirao.

Podsjetimo, Guardiola je klupu katalonskog diva napustio na kraju prošle sezone, te je uzeo godinu dana stanke od nogometa kako bi živio s obitelji u New Yorku. Barcelona je njegovim odlaskom, očito, izgubila jako puno, jer je ove sezone doživjela nekoliko iznenađujućih poraza, a očito najbolniji od Bayerna u polufinale Lige prvaka kada je kroz dvije utakmice poražena sa 7-0!

Iako su kao trener i igrač bili ubojita kombinacija pune četiri godine (2008-2012), Messi je otkrio da se već godinu dana nije čuo sa svojim bivšim trenerom.

- Nisam s njime razgovarao otkako je održao posljednji trening - veli Messi, koji je komentirao i "lude" špekulacije prema kojima postoji mogućnost da Guardiola preuzeo klupu argentinske reprezentacije;

- Ne mogu ga zamisliti na klupi Argentine. Naš savez jednostavno ne bi dopustio stranca na klupi reprezentacije.

Messi će ove sezone s Barcelonom 99.9 posto vratiti naslov prvaka Španjolske, dok će Guardiola od srpnja zasjesti na klupu spomenutog Bayerna, koji je ovog tjedna doslovno ponizio Barcelonu, te naveo mnoge da upotrijebe riječ "smrt" kada je ova generacija katalonskog kluba u pitanju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.