Sport

Nogomet, Premiership

Torres: Svi bi trebali zahvaliti Benitezu na njegovom radu

Torres: Svi bi trebali zahvaliti Benitezu na njegovom radu

Kada je španjolski strateg Rafael Benitez došao na Stamford Bridge i preuzeo nogometaše Chelseaja gotovo su svi bili protiv njega. Navijači su bili jasni u stavu, a čak su i sami igrači negativno prihvatili odlazak Di Mattea i dolazak Beniteza.

Ipak, malo po malo, Benitez je okretao situaciju u svoju korist. Osvojio je na kraju Europa ligu, momčad je osvojila treće mjesto u Premierligi i time osigurala igranje Lige prvaka iduće sezone. Tako je čak i dio navijača na kraju druženja zahvalio Benitezu na rezultatu, a i sami igrači su podigli palac gore kada je Španjolac u pitanju. Uz Beniteza je stao i njegov sunarodnjak - napadač Fernando Torres.

- Imali smo težak period na početku sezone, ali nas je Benitez podigao. Napravio je veliki posao i mislim da bi mu baš svi trebali zahvaliti na tome i poželjeti mnogo sreće dalje u karijeri - rekao je za službenu klupsku internet-stranicu Torres i dodao:

- Posebno smo dobro igrali posljednjih nekoliko mjeseci. Benitez je izgradio karakter ove momčadi. Izgledali smo stvarno dobro, a bili smo takvi jer je Benitez radio na tome. Dao nam je snagu i ugradio vjeru.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.