Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Götze definitivno propušta finale Lige prvaka

Götze definitivno propušta finale Lige prvaka

Težak je udarac zadobila Borussia Dortmund tri dana uoči finala Lige prvaka protiv Bayerna na Wembleyju. Najvažniji utakmicu sezone definitivno će propustiti 20-godišnji ofenzivni veznjak Mario Götze.

Njemački reprezentativac je zadobio ozljedu zadnje lože lijeve noge u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Iako su svi u klubu, kao i on sam, vjerovali da će se oporaviti na vrijeme za veliki londonski okršaj, od toga neće biti ništa. Dortmunđani su u srijedu poslijepodne potvrdili da Götze neće igrati u finalu. Premda je u utorak trenirao s momčadi, dan kasnije se ponovno požalio na bol u mišiću.

To ujedno znači da je spomenuta utakmica protiv Reala bila i posljednja Götzeova u dresu Borussije budući da će od sljedeće sezone, kao što je poznato, igrati upravo za Bayern.

- Finale je bio moj cilj i posljednjih sam tjedana naporno radio kako bih bio spreman. Neopisivo mi je žao što neću moći pomoći momčadi u ovoj važnoj utakmici. Dakako, putovat ću u London kako bih podržao dečke - istaknuo je mladi nogometaš.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.