Sport

Košarka, NBA Liga

Parkeru nije puknuo mišić, ali nastup u četvrtoj utakmici i dalje upitan

Parkeru nije puknuo mišić, ali nastup u četvrtoj utakmici i dalje upitan

Magnetska rezonanca koju je obavio tijekom srijede pokazala je da kod razigravača San Antonija Tonyja Parkera (31) nije došlo do puknuća bedrenog mišića.

Spursi su u utorak u trećoj utakmici finala NBA lige pomeli Miami sa 113-77 uz neuobičajeno skroman učinak Parkera koji je zaključio dvoboj sa šest poena i osam asistencija. Pokazalo se, međutim, da je francuski košarkaš osjetio bol u bedrenom mišiću zbog čega je u trećoj četvrtini otišao u svlačionicu gdje ga je pregledao liječnik. Kasnije je odigrao još nekoliko minuta, a nakon što je postalo jasno da Spursi više ne mogu izgubiti izašao je iz igre.

''Upravo sam obavio magnetsku rezonancu: zadobio sam lagano istegnuće bedrenog mišića. Vidjet ćemo tijekom četvrtka kako ću se osjećati, ali stvarno se nadam da ću igrati'', poručio je Parker putem Facebooka.

Dobra je, dakle, vijest za San Antonio da Parkeru nije puknuo mišić, ali još uvijek nije sigurno da će igrati u četvrtoj utakmici finala koja se igra u četvrtak u Teksasu. Spursi, podsjetimo, vode s 2-1 u seriji koja se igra na četiri pobjede.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.