Sport

Košarka, Endesa liga

Juan Carlos Navarro izgubljen za petu utakmicu?

Juan Carlos Navarro izgubljen za petu utakmicu?

Košarkaši Barcelone izjednačili su finalnu seriju španjolskog prvenstva protiv Real Madrida na 2-2, pobjedom u četvrtoj utakmici 73-62.

Međutim, pobjedu su platili, čine se, teškom ozljedom "kralja" strijelaca - Juana Carlosa Navarra. Sjajni španjolski šuter zaradio je ozljedu mišića lijeve zadnje lože, a sumnja se i u puknuće.

- Vjerojatno je otišao mišić. Da nije riječ o posljednjoj utakmici, Navarro ne bi igrao sigurno. No ovako ćemo ga pokušati "zakrpati" za posljednju utakmicu sezone - rekao je trener katalonskog sastava Xavi Pascual.

Zanimljivo, Navarro se ozlijedio nakon duela s hrvatskim Amerikancem Dontayeom Draperom.

Spomenimo i da se na toj četvrtoj utakmici dogodio sporni detalj u kojem je sudjelovao naš Ante Tomić. Do kraja susreta ostalo je 80 sekundi, a Barcelona je vodila 65-61, te imala napada. Loptu je imao naš Tomić, ali mu se ista pri pokušaju prodora do koša odbila od noge u aut. Suci su loptu dodijelili domaćinu, na što su košarkaši Reala "pukli".

Rudy Fernandez zaradio je tehničku, a Barcelona je do kraja susreta mirno slobodnim bacanjima riješila pitanje pobjednika.

Majstorica finalne serije igra se u srijedu u Madridu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.