Sport

Nogomet

Naismith: Jelavić je vratio samopouzdanje u svoje mogućnosti

Naismith: Jelavić je vratio samopouzdanje u svoje mogućnosti

Škotski nogometni reprezentativac Steven Naismith vjeruje da je njegov momčadski kolega u Evertonu Nikica Jelavić na najboljem putu da vrati formu s kojom je stigao na Goodison Park u siječnju 2012. godine.

Hrvatski je reprezentativac u drugoj polovici sezone 2012/2013, nakon dolaska iz Glasgow Rangersa, postigao devet pogodaka u 13 nastupa, no u prošloj ga sezoni golovi nisu išli. Upisao je 37 nastupa, te svega sedam pogodaka.

Ovoga se ljeta čak spominjao i odlazak iz kluba, no čini se da će Jelavić svojim igrama uvjeriti svog novog trenera Roberta Martineza da je upravo on čovjek za njegov napad. Jelavić je dosada postigao tri pogotka u sklopu priprema, a posljednji u noći sa subote na nedjelju i to ni manje ni više nego Real Madridu.

- Tijekom cijelih priprema Nikica izgleda jako dobro. Mislim da je vratio samopouzdanje. Možda su na njega djelovala i pojačanja, pa je dodatno motiviran na treninzima. Dobro ga poznajem i znam da želi biti u udarnoj momčadi Evertona - rekao je Naismith za službenu stranicu engleskog kluba.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.