Sport

Nogometni mercato

Chelsea spreman prodati Torresa?

Chelsea spreman prodati Torresa?

Prema napisima engleskog dnevnika The Mirrora, u Chelseaju su spremni prodati španjolskog nogometnog reprezentativca Fernanda Torresa (29) nakon dovođenja Kamerunca Samuela Eto'a.

Prije dvije godine je Torres stigao u Chelsea iz Liverpoola uz rekordnu britansku odštetu u iznosu od 50 milijuna funti, ali se na Stamford Bridgeu nije uspio pokazati u najboljem svjetlu. Doduše, Torres je s "bluesima" u tom periodu osvojio Ligu prvaka, Europa ligu i FA Cup, ali sada bi dolaskom Eto'a mogao imati još manju minutažu.

Na početku nove premierligaške sezone Chelseajev je menadžer Jose Mourinho pokazao zna da eksperimentirati i sa sastavom bez klasičnih napadača, a u klubu će mu pored Eto'a konkurenciji raditi raditi i Demba Ba, Romelu Lukaku i Victor Moses. U tri dosadašnje premierligaške utakmice pod Mourinhom Torres je zamijenjen protiv Hulla, nije ulazio protiv Aston Ville, dok je protiv Manchester Uniteda ušao s klupe.

Takva minutaža ne može mu garantirati nastup u prvoj postavi španjolske reprezentacije sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, posebice zato jer je njegov reprezentativni suigrač David Villa upravo u potrazi za redovitim nastupima ljetos prešao iz Barcelone u Atletico Madrid.

Aktualni ugovor Torresa za Chelsea veže do 2016. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 23 milijuna eura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.