Sport

Nogomet, Premiership

Jarvis: Petrić je dobro pojačanje za momčad

Jarvis: Petrić je dobro pojačanje za momčad

Matt Jarvis, krilni napadač West Hama, s riječima dobrodošlice je dočekao hrvatskog napadača Mladena Petrića koji je potpisao ugovor s ''čekičarima'' do kraja ove sezone.

Petrić je prošle sezone igrao za jedan londonski klub, Fulham, za koji je u 23 nastupa postigao pet pogodaka, a sada je pristupio njegovom gradskom rivalu West Hamu kao slobodni igrač. U njemu je struka West Hama vidjela nadomjestak za ozlijeđenog Andyja Carrolla koji je obnovio ozljedu desnog stopala, te bi prema trenutnim informacijama trebao izbivati još tjednima s travnjaka.

- Mladen je dobro pojačanje za momčad. To tako ide u nogometu, kada je jedan igrač ozlijeđen ili zbog nekog drugog problema ne može igrati, njegovo mjesto zauzme drugi. Morate u tom slučaju dovesti pojačanje - veli Jarvis, koji Carrollu želi što brži oporavak.

- Za Andyja je frustrirajuće što je tako naporno radio, a sada opet ne može igrati. No, on je snažan karakter i sigurno je da će i dalje jako raditi na svom što prijašnjem povratku na teren, kao što je to i do sada činio.

Mladen Petrić bi za svoju novu momčad mogao debitirati već na nedjeljnom gostovanju kod Southamptona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.